Advocaat jeugdstrafrecht

Heeft uw kind een dagvaarding ontvangen afkomstig van het jeugdparket voor een zitting van de jeugdrechter omdat uw kind wordt verdacht van een strafbaar feit? Bent u als ouder, verzorger of voogd bezorgd om wat uw kind allemaal te wachten staat? Wilt u weten wat de rechten van uw kind zijn? In de meeste gevallen is het verstandig om een ervaren advocaat jeugdrecht in te schakelen.

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u een erg vervelende en onzekere situatie is wanneer uw kind op het politiebureau wordt vastgehouden of wanneer uw kind een dagvaarding heeft ontvangen. Of dat u zich zorgen maakt dat uw kind een strafblad krijgt. Een advocaat jeugdrecht kan antwoord geven op al uw vragen en uw kind bijstaan in zijn of haar verdediging bij de jeugdrechter. Deze advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie en hebben ruime ervaring met jeugdrecht.

Bent u op zoek naar een advocaat jeugdstrafrecht dan bent u op de juiste pagina. Wij hebben 5 advocaten jeugdstrafrecht in onze gids opgenomen.