Artex NV


View Larger Map

Ongebreidelde creativiteit is mooi. Functionele creativiteit is beter. Daarom bedenkt Artex concepten en campagnes met de voetjes op de grond en volgens een strak stappenplan. Met een duidelijk doel, respect voor uw budget en meetbare resultaten. Van woorden met een meerwaarde in een lay-out met inhoud tot meetings zonder blabla of blingbling. Noem het gerust no-nonsense.

MENSEN DIE DINGEN GEDAAN KRIJGEN
Bij Artex reclamebureau vindt u denkers die het doen. En doeners die meedenken. Ideeën die het doen en mensen die dingen gedaan krijgen. Kortom, denkers met daadkracht die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Dankzij communicatie die het doet.

MIDDELEN EN TECHNIEKEN DIE DOEN DOEN
Om aan uw imago te sleutelen, gaan wij er altijd volle bak tegenaan. En om het totaalplaatje te doen kloppen, slaan wij spijkers met koppen. Met alle mogelijke communicatietechnieken en –middelen:
CAMPAGNES / ADVERTENTIES / FOLDERS / BROCHURES / NIEUWSBRIEVEN / LOGO’S / HUISSTIJLEN / BANNERS / BEURSSTANDS / DISPLAYS / AFFICHES / RADIO / TELEVISIE / WEBSITES / E-MAIL / SOCIAL MEDIA / GRAFISCH ONTWERP / COPYWRITING / DIRECT MAIL / …

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN?
Contacteer ons voor een verkennend gesprek, een bureaupresentatie of advies op maat.

Specialties

RECLAME, COMMUNICATIE, MARKETING, STRATEGIE, CREATIE, MEDIAPLANNING, GRAFISCHE VORMGEVING, WEBDESIGN, B2B, B2C

Specialisaties

,
Adres:
Roeselaarsestraat 594, 8870 Izegem, België
Tel:32 (0) 51 33 54 00