Get Set bvba

Get Set is een team van 4 gepassioneerde designers.  We richten ons naar bedrijven die behoefte hebben aan creatieve visualisaties.  We geven u advies en creëren uw imago in een professionele en representatieve lay-out.  In overleg met U zal er een exclusief concept uitgewerkt worden.

Om een professioneel imago te creëren, is het grafisch ontwerp één van de belangrijkste zaken waar U rekening mee dient te houden.  Uw logo, advertenties en website dienen dezelfde stijl uit te stralen.

Vermits elk project uniek is, starten we met naar u te luisteren.  Dan pas komen we met een duidelijk plan voor uw project.  We onderzoeken samen met u wat nuttig kan zijn of wat overbodige luxe is. U krijgt van ons een realistisch, concreet en betaalbaar voorstel en tijdschema.

Ons totale team beschikt over meer dan 20 jaar werkervaring.  We zijn elk specialisten binnen ons vakgebied.  We hopen dan ook onze passie met u te kunnen delen.  We zijn er trots op al onze klanten als referenties te kunnen presenteren.  We houden van duidelijke, eerlijke en open communicatie.  Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan.  We bespreken eerst uw project, maken duidelijke afspraken en leveren u dan een offerte op maat.

Specialisaties

,
Adres:
Waterstraat 79, 2970 Schilde, België
Tel:033832262
GSM:0488305275