Boerderijen

Boerderijen doen het nog steeds erg goed op de vastgoedmarkt. Mensen zijn steeds vaker op zoek naar een huis met dat authentieke, landelijke karakter die alleen echte boerderijen nog hebben. De vraag naar boerderijen was dan ook nooit zo groot als vandaag.

Wat willen kandidaat kopers dan zoal vinden als ze op zoek gaan naar een leuk boerderijtje? De meesten zijn op zoek naar een te renoveren of instapklare boerderij op een groot stuk grond, zodat rust en ontspanning gegarandeerd zijn. Vooral boerderijen die op 50 à 60 are staan zijn erg populair, meestal bij paardenliefhebbers.

In de ogen van deze kopers zijn de oppervlakte van het terrein en de bestaande voorzieningen belangrijker dan de boerderij zelf. Zelfs al is het domein waarop de boerderij staat prachtig, de boerderij zelf bevindt zich meestal in erbarmelijke staat en meestal dient de hele boerderij vernieuwd te worden om aan de normen van dagelijks comfort te kunnen voldoen.

Bent u op zoek naar een boerderij dan bent u op de juiste pagina. Wij hebben 38 makelaars in boerderijen in onze gids opgenomen.