Familiaal vermogensrecht advocaat

Heel wat Belgen gaan de jongste jaren actief op zoek naar de meest voordelige en efficiënte manier om hun zorgvuldig opgebouwd vermogen optimaal te beschermen. Deze advocaten kunnen een antwoord op maat bieden op alle vragen die zich kunnen voordoen inzake organisatie en overdracht van vermogens, zowel tijdens leven als na overlijden. Ook omtrent de overdracht van familiale ondernemingen aan een volgende generatie beschikken zij over een ruime ervaring.

Deze groep van advocaten beschikt over alle noodzakelijke kennis om u te adviseren en bij te staan omtrent alle aspecten die bij vermogensplanning van belang kunnen zijn, zowel privaatrechtelijk (huwelijkscontracten, schenkingen, testamenten, ...), vennootschapsrechtelijk (holding, stichting, maatschap, ...) als fiscaal (vruchtgebruik, erfpacht, opstal, ...). Zo bent u zeker van een oplossing op maat.

Bent u op zoek naar een familiaal vermogensrecht advocaat dan bent u op de juiste pagina. Wij hebben 90 familiaal vermogensrecht advocaten in onze gids opgenomen.