Huisliften

Een huislift is een lift speciaal ontworpen voor toepassing in een privéwoning, en dat heeft zo zijn voordelen qua reglementering, bouwkundige impact, persoonlijke tegemoetkoming aan comfort-, design- en budgeteisen.

Huisliften bieden gebruikersgemak en comfort, en zijn vooral interessant als je bouwt met zicht op later. Een lift installeren zorgt er immers voor dat je op zelfstandige wijze in je woning kan blijven wonen, ook als je een dagje ouder wordt.

Een huislift biedt minder mobiele mensen of rolstoelgebruikers de mogelijkheid om meerdere verdiepingen te kunnen bereiken. De nieuwe generatie huisliften is gemakkelijk te installeren, onderhoudsvrij en economisch. Een huislift overbrugt tot maximaal 6 verdiepingen in een binnen- of buitenruimte in uw huis. Er is één voorwaarde: er moet een opening in het plafond en een ondersteunende muur aanwezig zijn.

Een huislift aanschaffen en installeren is een veelomvattende beslissing. Daarom is het goed om na te denken over de volgende zaken:
- Welke leveranciers zijn betrouwbaar en staan goed aangeschreven?
- Waar is de prijs/kwaliteit verhouding het beste voor uw situatie?
- Welke leverancier verkoopt de veiligste huislift voor uw situatie?
- En welke leverancier biedt de beste service?

Bent u op zoek naar een huislift dan bent u op de juiste pagina. Wij hebben 20 bedrijven gespecialiseerd in huisliften in onze gids opgenomen.