Kredietkaarten

Een kredietkaart is een algemeen aanvaard betaalmiddel. In bijna ieder land kunt u er zonder problemen mee betalen als u gaat winkelen, bij hotelovernachtingen of in een restaurant. Voor een gewone bankkaart is dit vaak moeilijker en geregeld niet mogelijk. Bovendien kunt u met een kredietkaart ook betalen bij webhandelaren. Dit is vaak nog niet mogelijk met een bankkaart, zeker niet in webwinkels uit andere landen.

Een ander voordeel van de kredietkaart: u betaalt achteraf. Als u betaalt met een kredietkaart wordt dit niet direct met het saldo van uw zichtrekening verrekend. U ontvangt later in de maand een overzicht van al uw verrichtingen. Als u de kredietkaartrekening volledig voldoet, heeft u niet te maken met rente op krediet. U heeft ook de optie voor het verder uitstellen van uw betaling. Dan geldt er wel een kredietrente.

Doe bovendien uw voordeel met een aanvullende veiligheidsgaranties, die de meeste kredietkaarten u bieden. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat de beloofde bestelling ook echt geleverd wordt. Wordt de bestelling niet geleverd, dan kunt u de verrichting herroepen. Ook als de bestelling beschadigd arriveert kunt u het aankoopbedrag meestal terugontvangen.

Bent u op zoek naar een kredietkaart dan bent u op de juiste pagina. Wij hebben 210 leveranciers van kredietkaarten in onze gids opgenomen.