Personenliften

Steeds meer woningen worden tegenwoordig voorzien van een lift. Daar zijn verschillende redenen voor, maar comfort en veiligheid zijn de twee grootste pro's. De investering is echter niet vanzelfsprekend. Hou daarom al tijdens de ruwbouwfase rekening met latere implementering van een lift.

Een lift plaatsen, betekent vaak dat je langer thuis kan blijven wonen. Een lift is trouwens goedkoper dan de andere alternatieven om trappen toch maar te vermijden. Je kan bijvoorbeeld een bungalowtype bouwen, zonder trappen of verdieping.

Voor de markt van de privé-liften kan je bij iedereen terecht voor een traditionele lift. Meestal zal de prijs hiervan hoger liggen. Enkele fabrikanten maken echter met dezelfde basiscomponenten een standaardmodel dat door zijn productie een stuk economischer is voor het budget en daardoor meer toegespitst is op de particuliere markt.

Bent u op zoek naar een personenlift dan bent u op de juiste pagina. Wij hebben 52 bedrijven gespecialiseerd in personenliften in onze gids opgenomen.