Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijven hebben verschillende vormen van verhuizen, de meest belangrijke zijn:

- Nationaal verhuizen: verhuizen binnen het land. Goederen worden ingepakt en verzekerd door een verhuisbedrijf.

- Zelf Verhuizen: verhuizen met een grote mate van zelf werkzaamheid. Hiervoor kunnen busjes of aanhangwagens worden gebruikt. Ook worden bij zelfverhuizingen soms verhuizers ingehuurd zodat de zware spullen niet zelf hoeven worden getild.

- Internationaal verhuizen: verhuizen van het ene naar het andere land. Veel (grote) verhuisbedrijven doen zowel internationale als nationale verhuizingen. Ook is het mogelijk om een internationaal verhuisbedrijf de internationale verhuizing volledig te laten verzorgen, waarbij onder andere ook naar banen wordt gekeken voor partners, scholen voor kinderen etc. Dit heet in het Engels een Relocation.

- Project- en Bedrijfsverhuizingen: Bij dit soort verhuizingen zorgt een verhuisbedrijf met een PPV certificaat ervoor dat bedrijfsinventarissen of organisatie of instellingsinventarissen naar de nieuwe locatie gebracht worden en geplaatst.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dan bent u op de juiste pagina. Wij hebben 411 verhuisbedrijven in onze gids opgenomen.