Verhuiswagen

Een verhuisbedrijf inhuren is prijzig, maar wel makkelijker. U bent dan van veel zorgen af. U kunt echter ook een verhuiswagen huren en zelf verhuizen.

Om te verhuizen hebt u een grote bus of een vrachtwagen (met of zonder laadlift) nodig. Voor een vrachtwagen heeft u een groot rijbewijs nodig. De meeste bedrijven die verhuiswagens verhuren, hebben bussen die u met een gewoon rijbewijs mag besturen. Als u een grote afstand moet rijden is het handiger om in een keer alles te verhuizen. Als u binnen een korte afstand hoeft te verhuizen kunt u verschillende keren heen en weer rijden.

Voordat u een verhuiswagen huurt is het mogelijk om zoveel mogelijk kleine spullen met personenauto’s te verhuizen. Dit kan uiteraard alleen als u de nieuwe woning regelmatig bezoekt, bijvoorbeeld omdat u het nieuwe huis eerst schildert en opknapt voordat u verhuizen gaat. Neem zodra het kan bij elk bezoek wat spullen mee. Als u dit consequent volhoudt is de kans groot dat u op de dag van de verhuizing alleen nog maar de grote meubels verhuizen moet.

Bent u op zoek naar een verhuiswagen dan bent u op de juiste pagina. Wij hebben 110 bedrijven met verhuiswagens in onze gids opgenomen.