Waar leisteen dakpannen kopen?

Ketting met een assortiment bouwmaterialen voor dakbedekking, plus deuren, ramen, balustrades %26 meer. Een dak van Amerikaans leisteen maakt onderscheid in elke structuur.

Waar leisteen dakpannen kopen?

Ketting met een assortiment bouwmaterialen voor dakbedekking, plus deuren, ramen, balustrades %26 meer. Een dak van Amerikaans leisteen maakt onderscheid in elke structuur. Met natuurlijke schoonheid die doet denken aan de grote bergketens van de aarde, is elk stuk van onze handgemaakte leisteen uniek vanaf het begin. Uw persoonlijke touch bij het selecteren van kleuren, texturen en maten en het rangschikken ervan in het perfecte patroon zorgt ervoor dat uw American Slate dak uniek zal zijn.

Kenmerken uitzonderlijke duurzaamheid, onderhoudsarm, niet-absorberend zonder afdichtmiddel nodig, bestand tegen vlekken% 26 zure regen voor langdurige schoonheid, ontmoedigt de groei van mos, algen% 26 schimmels, natuurlijk milieuvriendelijk, komt in aanmerking voor de beperkte 75 jaar garantie van American Slate. Grijstinten, van bleek tot krachtig, met een over het algemeen glad oppervlak. Verkrijgbaar in 16 ″ x 10 ″ en 16 ″ x 8 ″ lichtgewicht of standaard dakpannen. Sierra-pas heeft levendige bonte groene tinten met een willekeurig gestructureerd oppervlak.

In de Verenigde Staten en Canada zijn de zwarte leien uit deze enkele steengroeve de dakbedekking bij uitstek geweest voor enkele van de meest gekoesterde historische gebouwen en luxe aangepaste huizen in Noord-Amerika. Ze hebben ook wereldwijd respect verdiend en worden geëxporteerd naar Engeland, Schotland, Wales, Ierland, Frankrijk, België, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan en elders in de wereld. Brava's kunststof leisteen dakbedekking heeft solide tegelaccessoires om gevel- en arbeidsintensieve dalinstallatie een veel completer systeem te maken en tegelijkertijd een realistisch uiterlijk te bieden. Cottage Slate is de perfecte mix om uw dak te transformeren in een rustiek brandpunt met een warme, comfortabele mix van grijs en bruin.

De kosten van leistenen dakbedekking weerspiegelen de gevaren en moeilijkheden bij het ontginnen van de steen, en de arbeidsintensieve vereisten om de platen tot gordelroos te vervaardigen. In een wereld van afnemende hulpbronnen biedt Majestic Slate een sterk en aantrekkelijk daksysteem met een lage ecologische voetafdruk, terwijl het ook het gebruik van gerecyclede bouwproducten ondersteunt. Bekijk deze ongelooflijke transformatie van een versleten cederschuddak dat wordt vervangen door Brava Old World Slate. De rijke zwarte leien uit Quebec Canada zijn gunstig vergeleken met de ooit beroemde Monson-leien geproduceerd in Maine, met een gladde textuur en lichte glans.

Brava dakpannen worden gemaakt van 100% gerecyclede materialen en kunnen opnieuw worden gerecycled als het dak ooit moet worden vervangen, waardoor ze duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Elegantie en duurzaamheid van natuurlijke leisteen met alle voordelen van composiet dakpannen, tegen een fractie van de kosten. De steengroeven hebben al meer dan honderd jaar gewerkt aan de productie van leisteendakpannen, in veel gevallen door families met generaties ervaring, en hebben hier een bewezen staat van dienst op het gebied van hoogwaardige materialen en fabricage die markten voor hun producten over de hele wereld hebben gevonden. Het werken op dit dak om schade te herstellen is veel minder riskant en resulteert in minder schade aan de handelaar en aan het dak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *