Wie koopt leisteengordelroos?

Als u teruggewonnen dakleien, kleitegels, betonnen tegels of dakspanen van harde minerale vezels heeft, laat ons dan weten wat u beschikbaar heeft. The Durable Slate Company is geïnteresseerd in de aankoop van hoogwaardige teruggewonnen leisteen en dakpannen van klei.

Wie koopt leisteengordelroos?

Als u teruggewonnen dakleien, kleitegels, betonnen tegels of dakspanen van harde minerale vezels heeft, laat ons dan weten wat u beschikbaar heeft. The Durable Slate Company is geïnteresseerd in de aankoop van hoogwaardige teruggewonnen leisteen en dakpannen van klei. Hoewel leistenen dakbedekking vaak wordt gezien op huizen in Groot-Brittannië, wordt het slechts zelden aangetroffen op woningen in de U. Leisteendaken die eeuwen geleden in Europa zijn geïnstalleerd, zijn nog steeds aanwezig en beschermen nog steeds statige kathedralen en andere gebouwen.

Het gewicht van dakpannen van leisteen varieert tussen 800 en 1.500 pond per vierkant (8 - 10 pond per vierkante voet). De materiaalkosten voor een dak in leisteen zijn niet alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van het materiaal zelf, maar ook voor de arbeid die met de hand moet worden gedaan om het te verwerven en voor te bereiden. Met uitstekende brand- en windbestendigheid en 50 jaar garantie van de fabrikant, heeft het dakbedekkingsmateriaal van kunststof leisteen alle goede eigenschappen van natuurlijke leisteen, maar zonder het extreme gewicht en de zeer technische installatievereisten. De totale kosten van elk dak, inclusief daken van kunststof leisteen, zijn afhankelijk van de grootte van het dak en de complexiteit van het ontwerp van het dak.

De eigenlijke materialen zijn goedkoper dan gedolven leisteendakspanen, en de installatie is veel eenvoudiger dan bij het gebruik van natuurlijke leisteen. Naast het besparen van geld op energiekosten, kan een dak in leisteen ook helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Als u van plan bent om minstens 30 jaar in uw huis te zijn, is een leien dak misschien geschikt voor u, aangezien de kosten over die lange periode zullen worden afgeschreven. De hoge kosten van de leisteenmaterialen, plus de installatiekosten, maken leisteendakspanen een moeilijke aankoop voor sommige huiseigenaren.

Dakbedekking in leisteen is voor veel mensen de investering zeker waard, maar je wilt nooit blindelings in een project springen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *