Welke dakpannen in leisteen?

Een dak van Amerikaans leisteen maakt onderscheid in elke structuur. Met natuurlijke schoonheid die doet denken aan de grote bergketens van de aarde, elk stukje van ons.

Welke dakpannen in leisteen?

Een dak van Amerikaans leisteen maakt onderscheid in elke structuur. Met natuurlijke schoonheid die doet denken aan de grote bergketens van de aarde, elk stukje van ons. Met natuurlijke schoonheid die doet denken aan de grote bergketens van de aarde, is elk stuk van onze handgemaakte leisteen uniek vanaf het begin. Uw persoonlijke touch bij het selecteren van kleuren, texturen en maten en het rangschikken ervan in het perfecte patroon zorgt ervoor dat uw American Slate dak uniek zal zijn.

Kenmerken uitzonderlijke duurzaamheid, onderhoudsarm, niet-absorberend zonder afdichtmiddel nodig, bestand tegen vlekken% 26 zure regen voor langdurige schoonheid, ontmoedigt de groei van mos, algen% 26 schimmels, natuurlijk milieuvriendelijk, komt in aanmerking voor de beperkte 75 jaar garantie van American Slate. Natuurlijke leisteen komt niet in effen kleuren omdat elk stuk steen tonale verschillen heeft. Effen grijs is een mooie dakkleur, maar weerspiegelt niet de variaties die leisteen zijn karakter geven. Gray Slate combineert effen grijs met lichte strepen van donkergrijs en blauw, waardoor het dak een gevoel van textuur krijgt dat diepte toevoegt aan de afzonderlijke dakpannen.

Echte dakshingles in leisteen zijn 100 procent natuursteen zonder toevoegingen. Net als natuurlijke granieten toonbanken, wordt leistenen dakbedekking rechtstreeks uit de aarde gewonnen. Dakpannen in leisteen zijn een van de oudste dakbedekkingsmaterialen en worden al eeuwenlang gebruikt. Leisteen is een duurzaam product, afhankelijk van de steengroeve.

Leistenen dakpannen staan bekend als het honderd jaar oude dak en zijn duurzaam, brandveilig, waterdicht en geen twee stukken zijn hetzelfde omdat het een natuurproduct is. Vanwege zijn kwaliteit en levensduur is het ook een van de duurdere dakbedekkingsproducten op de markt. Sommigen verwijzen naar dakpannen in leisteen als de Rolls Royce in dakbedekkingsproducties. Het nieuwe dak gaat 150 jaar of langer mee, afhankelijk van het type dakspanen dat is geïnstalleerd, de dakconfiguratie en de geografische locatie van het onroerend goed.

Als u een huis in mediterrane stijl bouwt, maar liever leisteen hebt dan terracotta, is Red Slate misschien een goede optie. Asfalt-shingles hebben echter een ruw, schuurpapierachtig gevoel, terwijl bitumineuze leien een glad oppervlak hebben zoals natuurlijke leisteen. De leisteen zelf wordt gedolven (meestal in Italië) en gesneden in vierkante tegels die een voor een op uw dak worden geïnstalleerd. Het team van Bill Ragan Roofing levert sinds 1990 hoogwaardige dakbedekkingsdiensten aan huiseigenaren in Nashville en omliggende gebieden.

De hoge installatiekosten van arbeidsintensieve natuurlijke leisteen, samen met de gevoeligheid voor scheuren en breken, ontmoedigen veel huiseigenaren echter om dakbedekking van natuurlijke leisteen te gebruiken. Dat levert een enorme initiële investering op als u kiest voor leistenen dakpannen voor uw huis, minstens vijf keer die van meer conventionele materialen. Brava heeft de kleur en de emotie van deze tegel vastgelegd en heeft de Welsh Slate kleur ontwikkeld om uw huis de uitstraling te geven van een 100 jaar oud huisje in Wales met alle voordelen van een nieuwe synthetische dakpan. Als het gewoon het uiterlijk van leistenen dakbedekking is dat u wilt, onderzoek dan dakspanen in gerecyclede rubberen leisteenstijl.

Aan de andere kant betekent de hoge kosten, moeilijke installatie en relatieve kwetsbaarheid van leisteen dakpan dat het niet voor iedereen ideaal is. Milieuvriendelijke en energiezuinige metalen leisteen dakbedekking biedt duurzaamheid, is bestand tegen harde wind, vocht, schimmel, ongedierte en vuur en heeft een levensduur van 40 tot 70 jaar. De hoge kosten van de leisteenmaterialen, plus de installatiekosten, maken leisteendakspanen een moeilijke aankoop voor sommige huiseigenaren. De integriteit van metalen leisteen neemt echter snel af als het wordt blootgesteld aan overmatige impact, extreme temperaturen en blootstelling aan harde zon en water.

Dakbedekking in leisteen is voor veel mensen de investering zeker waard, maar je wilt nooit blindelings in een project springen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *