Welke dakpannen op een lage helling?

Brava kunststof dakpannen zijn het beste dakbedekkingsmateriaal voor daken met een lage helling. Lichtgewicht, kleurvaste en milieuvriendelijke Brava synthetische (composiet) tegels bootsen het uiterlijk na van prachtige natuurlijke leisteen, Spaanse tegels en cederhouten dakspanen.

Welke dakpannen op een lage helling?

Brava kunststof dakpannen zijn het beste dakbedekkingsmateriaal voor daken met een lage helling. Lichtgewicht, kleurvaste en milieuvriendelijke Brava synthetische (composiet) tegels bootsen het uiterlijk na van prachtige natuurlijke leisteen, Spaanse tegels en cederhouten dakspanen. De hoogte van uw dak bepaalt het daksysteem en de materialen die u nodig heeft. Omdat veel dakpannen en leien niet geschikt zijn voor gebruik op minimale staanplaatsen, kunt u ze niet allemaal gebruiken op een laag dak.

Er zijn echter enkele klei-in elkaar grijpende tegels waarmee u de traditionele klei-look op een veel lagere toonhoogte kunt bereiken. Onze Melodie clay in elkaar grijpende pantielen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt op velden zo laag als 12,5°. Deze tegels zijn vooral goed voor uitbreidingsprojecten waarbij het dak lager kan zijn dan het hoofdeigenschap, maar moet worden gemengd met originele pantielen. Voor een meer rustieke uitstraling heeft ons Lincoln in elkaar grijpende pantiel een lage minimale steek van 17,5° en hetzelfde met onze Maxima Double Roman in elkaar grijpende tegel.

De hoeveelheid stahoogte in het gebied onder het dak wordt bepaald door de dakhelling, hoewel dit meer een overweging is bij het ontwerpen van een loftverbouwing of toevoeging met één verdieping. Dakpannen met lage helling worden beschouwd als dakpannen die geschikt zijn om op daken van 20 graden of minder te leggen. Een ander belangrijk voordeel is dat tegels en leien die op een laag hellend dak worden gebruikt, weinig onderhoud vergen, sterk en veerkrachtig zijn en tientallen jaren meegaan. Neem altijd contact op met een bekwame aannemer om het dak te installeren en eventuele schade te herstellen; het vermindert het gevaar van slordig kunstenaarschap dat problemen veroorzaakt met uw lage hellende dak.

In het assortiment About Roofing dakpannen met lage helling vindt u een breed scala aan producten van toonaangevende leveranciers. Veel huiseigenaren geven de voorkeur aan de esthetiek van een schuin dak boven een plat dak voor een verlenging aan de achterkant, maar hebben tegels nodig die passen bij het hoofddak. Voetverkeer kan impactschade veroorzaken aan dakmaterialen met een lage helling, waardoor vocht kan binnendringen en de integriteit van het daksysteem en de structuur in gevaar komt. Wind veroorzaakt windopblazing tussen de dakcomponenten en windschuren op dakshingles met een lage helling als gevolg van opwaartse en neerwaartse krachten.

Naast de producten die bij Marley verkrijgbaar zijn, kunnen andere dakbedekkingsopties met lage spoed vezelcementtegels en natuurlijke leisteen omvatten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *